Medarbetare

Bojana Radovic Fellsman, Marknadskoordinator

bojana.fellsman@winepartners.se

 

Daniel Pasalic, Purchasing & Development Manager

daniel.pasalic@winepartners.se

 

Jens Lindberg, Purchasing & Development Manager

jensJens Lindberg kommer senast frÄn Systembolaget dÀr han arbetade som inköpare för Spanien och Tyskland. Innan dess var han Sensorikansvarig vid Systembolagets provrum, dÀr tyngdpunkten lÄg pÄ utbildning av företagets provningspaneler samt utvecklandet av metoder för sortimentets kvalitetssÀkring. Innehavare av bÄde Advanced Certificate och Diploma, samt hans mycket stora provningserfarenhet gör honom till en stark resurs för att utveckla Winepartners portfölj och finna nya produkter som efterfrÄgas pÄ marknaden. PÄ fritiden gillar Jens att laga mat samt umgÄs med familjen.

jens.lindberg@winepartners.se

 

 

Martin Jörgensen, Key Account On Trade Malmö & Göteborg, sommelier

Martin Jörgensen Àr utbildad sommelier och ansvarar för försÀljningen i södra Sverige, dÀr han verkar som Key Account. Martin har lÄng erfarenhet inom den svenska gastronomivÀrlden och har bland annat förelÀst pÄ VinkÀllan och vid Malmö Sommelierutbildning. Vidare har Martin drivit Hotel Kullaberg i Mölle, varit sommelier pÄ ett flertal restauranger i Göteborg och Stockholm, arbetat pÄ vingÄrdar i Europa, samt drivit ett eget eventbolag. Martin kommer senast frÄn Premium Wines Sweden, dÀr han arbetade som sÀljare med ansvar för södra Sverige.

martin.jorgensen@winepartners.se

 

Anna Jonell, Key Account Horeca Åre & Norrland

Anna Jonell Ă€r gymnasten och ryttarinnan som sadlade om till skidor pĂ„ Ă€ldre dagar. Dagarna Ă€gnar hon Ă„t att undervisa gymnasister i svenska och kvĂ€llarna till att utföra en mĂ€ngd olika idrotter. Mat och dryck Ă€r ett viktigt inslag i hennes vardag, liksom att vara en flitig restaurangbesökare. Genom sina Ă„r utomlands har hon skapat ett intresse för olika kulturers sedvĂ€njor, dĂ€ribland Ă€ven mat och vin. FrĂ„n ”skibumtidens” billigare viner har hon övergĂ„tt till att bli mer av en finsmakare – med Ă„lderns rĂ€tt! Även med tvĂ„ barn och hĂ€st rĂ€cker tiden till mĂ„nga dagar i backen. –Det handlar om tid och prioriteringar, menar Anna.

anna.jonell@winepartners.se

 

Karin Halvarsson, Key Account Horeca Åre & Norrland

Karin Stolt Halvarsson Ă€r en mat- och vinintresserad norrlĂ€nning med ena foten pĂ„ fjĂ€llet och den andra nĂ„gonstans dĂ€r det serveras delikat mat med drycker i harmoni. Hennes stora passion vid sidan om livets goda Ă€r skidĂ„kning i alla former och hon har i unga Ă„r varit en meriterad alpinĂ„kare. Karin har arbetat med media och information pĂ„ Sveriges genom tiderna största vintersportarrangemang – Alpina VM i Åre. Genom ett stort antal resor vĂ€rlden över har hon lĂ€rt sig att uppskatta sĂ„vĂ€l drycker frĂ„n soliga Kalifornien som viner frĂ„n det bergiga Italien. För tillfĂ€llet arbetar hon med förberedelserna inför Ă„rets alpina vĂ€rldscupfinal i Åre och Ă€gnar en stor del av fritiden till att idrotta med sina tre barn.

karin.halvarsson@winepartners.se

 

Annica Nilsson, Ekonomichef

Annica Nilsson har över 20 Ärs erfarenhet av dryckesbranschen, med olika yrken sÄsom VD assistent, projektledare och marknadskoordinator i olika bolag. För 7 Är sedan skolade hon om sig och sköter nu all ekonomi och administration i koncernens alla bolag.

Fritiden Àgnas frÀmst Ät familj och vÀnner. Intresset för mat och dryck Àr stort och Annica lagar gÀrna hÀrliga middagar och bjuder pÄ goda viner. Med bÄde villa med stor trÀdgÄrd och sommarhus vid havet finns det sÀllan nÄgra sysslolösa dagar. Det Àr alltid nÄgot renoveringsprojekt pÄ gÄng tillsammans med maken Hasse. Eller sÄ tillbringar hon gÀrna fritiden i naturen, med lÄnga promenader i skogen eller vid havet. Vintertid finns det alltid ett handarbete till hands, sÀrskilt stickning. Det blir mÄnga tröjor, mössor och vantar frÀmst till barnbarnen. Sen sjunger hon ocksÄ i en gospelkör sedan mÄnga Är.

annica.nilsson@winepartners.se

 

Claes Lundborg, IT-ansvarig

Claes Lundborg Ă€r företagets IT-ansvarige med huvudansvar för Winepartners affĂ€rssystem. Claes Ă€r ocksĂ„ företagets ”handy man” och ordnar med det mesta pĂ„ kontoret. Claes har lĂ„ng erfarenhet inom IT-sektorn och har drivit ett flertal egna bolag inom olika branscher.

claes.lundborg@winepartners.se