Vi välkomnar ny partner i Winepartners Nordic AB

Sedan 1 november 2011 är Peter Broman delägare i Winepartners Nordic AB. Peter har arbetat som inköpschef på Winepartners sedan 2005. Peter har gedigen erfarenhet från branschen och började sin karriär som säljare hos Bibendum i mitten av nittiotalet, därefter arbetade han som Product Group Manager för Premium Wines Sweden AB. Peter kommer att arbeta vidare med inköp som huvudspår samt utveckla och förstärka Winepartners redan starka vinsortiment.

‚ÄĚDet k√§nns tryggt att knyta Peter Broman som del√§gare eftersom han har l√•ng erfarenhet av branschen s√• v√§l i Norden som internationellt. Peter Bromans arbetsinsats i uppbyggandet av Winepartners har varit en enorm tillg√•ng, s√§ger de √∂vriga √§garna Mattias Grahn och Addi Suko. ‚ÄĚJag ser fram emot nya utmaningar, att vidare utveckla v√•rt redan starka vin portf√∂lj p√• helt ny strategisk niv√•, s√§ger Peter Broman‚ÄĚ.

Winepartners är en av de mest tongivande importörerna idag och har på kort tid etablerat sig i toppen på den Svenska dryckesmarknaden. Winepartners representerar och saluför ett flertal kända varumärken på den svenska marknaden bl.a. The Wine Group, The GCF Group, Anecoop, Vinas del Vero, La Rioja Alta, Domaine de la Villaudière, Drappier Champagne,  Castello Banfi, Cantine Riondo,  Calvet, etc.

Fotnot. Winepartners Nordic AB, Brandpartners AB, Beerpartners AB & Thewineroom.se ingår i koncernen The Beverage Group by TGS Invest AB


Tillbaka

Posted on by Winepartners