Två tungviktare från Alsace till Winepartners Nordic AB Pierre Sparr & Cave Beblenheim

Winepartners tar över försäljningen och distributionen av Alsace producenterna
Pierre Sparr & Cave Beblenheim. Pierre Sparr har ett mycket gott rykte om sig i Sverige sedan mitten på nittiotalet, produktionen omfattas av prisvärda viner för daglig konsumtion till att kunna mäta sig i den allra högsta toppen av prestige viner från tio Grand Cru beteckningar.
Cave Beblenheim är en jätte i Alsace med en produktion på över 5 miljoner buteljer per år, var av 35 % går på export marknad.

Vi är mycket glada över detta tillskott i vår portfölj. Pierre Sparr har med sin unika produktstatus en välmotiverad plats bland våra övriga profilproducenter. Vår strävan att knyta producenter med hög kvalitet i kombination med en dynamisk produktion löper vidare enligt våra målsättningar.
Vi följer vår strategi i uppbyggnaden av vår franska portfölj med fokus på utvalda producenter från respektive distrikt. Tex LGCF med Maison Calvet från Bordeaux, Nicolas Potel från Bourgogne, J M Reverdy från Loire. Producenter som har gett oss framgångsrika lanseringar de senaste åren.
Pierre Sparr & Cave Beblenheim ligger helt klart rätt i tiden och vi hoppas på en stark gemensam tillväxt på den svenska markanden,
säger Peter Broman inköpschef på Winepartners Nordic AB.

Frågor besvaras av

Peter Broman
Winepartners Nordic AB
+46 8 755 48 40Tillbaka

Posted on by Winepartners