Cantine Riondo / Corvina Veronese till Winepartners Nordic AB

Winepartners tar över försÀljningen och distributionen av den Italienska producenten Cantine Riondo i Sverige. Cantine Riondo Àr det ledande och största vin kooperativet i Valpolicella och man förfogar över 3000 vin producenter. Cantine Riondo besitter en kapacitet pÄ mer Àn 25 procent av omrÄdets totala vinproduktion, nÀrmare sagt 110 milj liter vin i Italiens mest expansiva vindistrikt. Cantine Riondo Àr sedan tidigare representerade pÄ den svenska markanden med en storsÀljare Corvina Veronese.

Vi Ă€r mycket glada över detta tillskott i vĂ„r portfölj. Cantine Riondo har med sin unika produktstatus en vĂ€lmotiverad plats bland vĂ„ra övriga profilproducenter. Vi följer vĂ„r strategi i uppbyggnaden av vĂ„r Italienska portfölj och med fokus pĂ„ vĂ€lutvalda vin producenter frĂ„n respektive vin distrikt. Som tex Castello Banfi FRÅN Toscana, Barone MONTALTO FRÅN Sicilien, Michele Chiarlo frĂ„n Piemonte. Cantine Riondo som tillskott ligger helt klart rĂ€tt i tiden och vi hoppas pĂ„ en stark gemensam tillvĂ€xt pĂ„ den svenska markanden, sĂ€ger Addi Suko Marknad direktör pĂ„ Winepartners.

FrÄgor besvaras av

Addi Suko
Marketing Director
Winepartners Nordic AB
+46 8 755 48 40Tillbaka

Posted on by Winepartners