Winepartners gör nu ytterligare storkap i vinvärlden

Sedan starten i mars föra året har de haft en kraftig expansion.

Bland annat tar de nu över den spanska vinproducenten ANECOOP, med produkten Castillo De Anna – ett av sveriges mest sålda spanska viner på Systembolaget. Världens största boxvinsproducent ( och den fjärde största vinproducent i världen),  The Wine Group har också valt att samarbeta med Winepartners i Sverige. PÅ den svenska markanden finns bla Glen Ellen och ConCannon serien. Från och med denna månad representerar Winepartners även den klassiska Bodegan La Rioja ALTA. Dem äger även Torre de Ona samt den nystartade Bodegas Aster i Ribera del Duero. Winepartners ger sig även in på ölmarknaden med den spanska ölet Estrella DAMM, som har över 75% av ölmarknaden i Katalonien.

Fotnot. Winepartners AB ägs av Mattias Grahn Vice VD och Addi Suko Försäljnings och Marknads Direktör.Tillbaka

Posted on by Winepartners