Ny producent till Winepartners

Viñas del Vero till Winepartners Nordic AB Winepartners kommer fr.o.m. den 12 mars att ta över försĂ€ljningen och distributionen av den spanska producenten Viñas del Vero i Sverige. Viñas del Vero Ă€r det ledande vinföretaget i DO Somontano och man stĂ„r för mer Ă€n 45 procent av omrĂ„dets totala vinproduktion. Viñas del Vero blev i Spanien vald till ”Winery of the Year ” 1995 och nu senast 2002.Vi Ă€r mycket glada över detta tillskott i vĂ„r portfölj. Viñas del Vero har med sin unika produktstatus en vĂ€lmotiverad plats bland vĂ„ra övriga profilproducenter. Viñas del Vero Ekologiska satsning ligger helt klart rĂ€tt i tiden och vi hoppas pĂ„ en stark gemensam tillvĂ€xt pĂ„ den svenska markanden, sĂ€ger Mattias Grahn VD pĂ„ Winepartners.Tillbaka

Posted on by Winepartners